Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa’da kongre ateşini yaktı!

Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa 1 No’lu Şube, 8. Olağan Genel Kurul süreci öncesi teşkilat mensuplarıyla buluştu.

Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa’da kongre ateşini yaktı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen ) Şanlıurfa 1 No’lu Şube, 8. Olağan Genel Kurul sürecine girerken teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. 

Programda konuşan Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) ve Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Coşkun, Eğitim-Bir-Sen’in kuruluşundan bugüne taşıdığı teşkilat kültürüne, sahadaki çalışmalarına ve yeni döneme ilişkin mesajlarını paylaştı.

Eğitim çalışanlarının sorunlarını yerinde tespit etmeye büyük önem verdiklerini belirten Coşkun, son dört yılda ilçe teşkilatlarıyla birlikte yoğun bir saha çalışması yürüttüklerini ifade etti.

Akçakale’den Bozova’ya, Ceylanpınar’dan Halfeti’ye, Harran’dan Hilvan’a kadar Şanlıurfa’nın farklı ilçelerinde eğitim çalışanlarıyla bir araya geldiklerini belirten Coşkun, Siverek’in Çıkrık köyünden Birecik’in Kural köyüne kadar birçok noktada teşkilatın ayak izinin bulunduğunu söyledi.

COŞKUN: İSTİŞARE KÜLTÜRÜMÜZÜ GÜÇLENDİRDİK

Eğitim-Bir-Sen’in en önemli güçlerinden birinin istişare kültürü olduğunu belirten Coşkun, özellikle son dört yılda oluşturulan istişare kurulları ve icra kurulu toplantılarıyla teşkilattan gelen öneri ve eleştirilerin değerlendirildiğini söyledi.

İcra kurulunun üye çalışmaları ve karar süreçlerinde aktif rol üstlendiğini belirten Coşkun, katkılarından dolayı kurul üyelerine teşekkür etti.

“SEÇİMLERİMİZ KARDEŞLİK HUKUKUNA ZARAR VERMEDEN GERÇEKLEŞECEK”

Olağan Genel Kurul sürecine ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Coşkun, Eğitim-Bir-Sen’in geçmişte olduğu gibi birden fazla listeyle seçime gidebilen güçlü bir teşkilat kültürüne sahip olduğunu ifade etti.

Seçimlerin demokratik bir yarış olduğunu kaydeden Coşkun, sürecin ayrışma ve kamplaşmaya dönüştürülmesine izin vermeyeceklerini belirterek, seçimlerin kardeşlik hukukuna zarar vermeden, hizmet odaklı bir yarış anlayışıyla gerçekleştirileceğini söyledi.

Eğitim-Bir-Sen’in köklü teşkilat kültürünün, seçim süreçlerini ayrışma ve kamplaşma zemini haline getirmek isteyen girişimlere karşı en güçlü güvence olduğunu belirten Coşkun, teşkilatın sağduyusuna ve tecrübesine güvendiklerini ifade etti.

Konuşmasının sonunda teşkilat mensuplarına teşekkür eden Coşkun, “Gelenekten geleceğe yolculuğumuzda güvenin ve özverinin adresi olmaya devam edeceğiz” mesajını vererek 8. Olağan Genel Kurul sürecinin Eğitim-Bir-Sen camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa’da kongre ateşini yaktı!
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.